Çanakkale'de Öğrenci Servisinin Devrilmesi

ÇANAKKALE (A.A) - Yenice ilçesinde, öğrencileri taşıyan bir servisin, Davutköy Göleti yakınlarında devrilmesi sonucu hayatlarını kaybeden 3 öğrencinin cenazeleri toprağa

ÇANAKKALE (A.A) - Yenice ilçesinde, öğrencileri taşıyan bir servisin, Davutköy Göleti yakınlarında devrilmesi sonucu hayatlarını kaybeden 3 öğrencinin cenazeleri toprağa verildi.

Yenice Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri İrem Ünsal (11), Recep Altınbaşak (9) ve Berna Atsay'ın (11) cenazeleri, Çanakkale Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Davutköy'e getirildi.

Öğrencilerin aileleri, tabutlara sarılarak gözyaşı döktü. Acılı aileleri, yakınları ve törene katılan protokol üyeleri teselli etti.

Törene Çanakkale Vali Yardımcısı İzzet Ercan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Yenice Kaymakamı Dede Musa Baştürk, Çan Kaymakamı Yakup Tat, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Yenice Belediye Başkanı Dr. Veysel Acar, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Koyuncu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ile vatandaşlar ve Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin cenazeleri, Davutköy Camisi'nde cuma vakti kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Muhabir: Ekip/Burak Akay/Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz