Çanakkale'de Spordan Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale'de, U-17 Ligi yarı final ve final maçları oynanacak.

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale'de, U-17 Ligi yarı final ve final maçları oynanacak.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Çanakkale Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre, maçlar 28 ve 30 Ocak'ta Ayvacık Stadı'nda yapılacak.

Grup müsabakaları sonucunda, gruplarında ilk iki sırayı alan Barbarosspor, Hastanebayırıspor, Geliboluspor ve Bigaspor, yarı final müsabakaları oynamaya hak kazanmıştı.

-Basketbol-

Çanakkale'de, 2012-2013 basketbol yerel liglerde, küçük ve yıldız kızlarda statü ile maçların başlama tarihleri belli oldu.

Reklam
Reklam

Yerel liglerde küçük kızlar kategorisinde, Ayvacık Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu, Çanakkale Belediyespor, Bigaspor, Çanakkale Türk Telekomspor, Karabiga Belediye Gençlikspor, yıldız kızlar kategorisinde ise Ayvacık Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu, Çanakkale Belediyespor, Bigaspor ve Karabiga Belediye Gençlikspor takımları mücadele edecek.

Ligin ilk maçı küçük kızlar kategorisinde 20 Ocak'ta Karabiga Belediye Gençlikspor ile Bigaspor arasında oynanacak.

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz