Çanakkale'de Su Ürünleri Değerlendirme Toplantısı

Çanakkale Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Su Ürünleri Kanunu uygulamaları ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çanakkale Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Su Ürünleri Kanunu uygulamaları ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. İl Müdürü Mustafa Akkuş, toplantıda yaptığı konuşmada, su ürünleri avcılığının, il ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu bildirdi. Çanakkale Boğazı'nın iki yanında yer alan kentin, önemli su ürünleri potansiyeline sahip olduğunu belirten Akkuş, bunun verimli bir şekilde değerlendirilmesi noktasında il ve ilçe müdürlükleri olarak çok önemli sorumluluklarının bulunduğunu dile getirdi. Akkuş, şöyle dedi: "Bu sorumluluklar çerçevesinde uygulama birliği sağlamamız gerekir. Sağlıklı beslenmenin temini hususunda su ürünleri üretimi önemlidir. İl Müdürlüğümüzün önemli görevleri arasında yer alan Su Ürünleri Kontrol Hizmetlerinde birliktelik sağlamak amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Burada yapılan bilgilendirme neticesinde müdürlüklerimiz, kontrol hizmetlerinde daha etkin olarak görev yapacaklardır." Toplantıda, yeni av sezonunda denetim prensipleri ve programı, cezai işlemler, Su Ürünleri Bilgi Sistemi ve ruhsat tezkereleriyle uygulama esasları hakkında sunum gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz