Çanakkale'de Tekvando Turnuvası

 Çanakkale Tekvando İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programında yer alan "Gençlik Haftası Tekvando Turnuvası" yapıldı.

Çanakkale Tekvando İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programında yer alan "Gençlik Haftası Tekvando Turnuvası" yapıldı. Tekvando İl Temsilcisi Hasan Altunışık, yaptığı açıklamada, 18 Mart Spor Salonunda düzenlenen turnuvada Çanakkale Anafartalar Spor Kulübünün 71 puanla birinci, Kırklareli Spor Kulübünün 45 puanla ikinci, Kırklar Yıldızı Spor Kulübünün ise 21 puanla üçüncü olduğunu söyledi. Turnuvaya, Çanakkale'nin yanı sıra İzmir, Balıkesir, Kırklareli'deki 14 kulüpten 148 sporcunun katıldığını dile getiren Altunışık, "Çok kaliteli maçların olduğu şampiyona özellikle ilk defa maçlara katılan sporcular açısından çok önemliydi. Biz de antrenörler olarak sporcularımızın yeteneklerini görmek ve eksiklerini tespit etmek fırsatını bulduk" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: