Çanakkale'de Toplu Taşıma Şoförlerine Yönelik Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

Çanakkale'de il merkezinde belediye denetimli halk otobüslerinde görev yapan şoförlerin eğitim seminerleri devam ediyor.

Çanakkale'de il merkezinde belediye denetimli halk otobüslerinde görev yapan şoförlerin eğitim seminerleri devam ediyor.

Belediye yetkilileri 7 Mart 2006 tarih ve 2006/54 sayılı Meclis Kararı ile uygulamaya geçilen Çanakkale Belediyesi "Özel Halk Otobüsü Yönetmeliği" doğrultusunda özel halk otobüsü şoförlerine yönelik periyodik olarak gerçekleştirilen eğitimlerin devam ettiğini belirterek, "Eğitimler kapsamında şoförlere ilk olarak İl Emniyet Müdürlüğü personeli Polis Memuru Mehmet Başol ve Polis Memuru Sıtkı Irmak "Trafik Bilgisi" eğitimi verdi. Ardından da Çanakkale Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Cumhur Erdönmez "Halkla İlişkiler, İletişim, Meslek Etiği, Çevre Bilgisi ve Şoförlerin Uyması Gereken Kurallar" konusunda şoförlere bilgiler verdi. Eğitimlerimiz belirli periyotlarla devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: