Çanakkale’de Turizm Haftası etkinlikleri başladı

Turizm Haftası, Çanakkale’de de kutlanılıyor. Truva Atı'nın yanına kurulan stantlarda, belediyeler ilçelerini tanıtıyor.Etkinlikler, Cumhuriyet Meydanı'ndaki...

Turizm Haftası, Çanakkale’de de kutlanılıyor. Truva Atı'nın yanına kurulan stantlarda, belediyeler ilçelerini tanıtıyor.

Etkinlikler, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk koyulması ile başladı. Çanakkale Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Şinasi Haznedar’ın katıldığı tören, İstiklâl İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisi ile son buldu. Törene katılanlar, daha sonra Çanakkale Valiliği’ne geçerek Altunkaya’yı makamında ziyaret etti. Öğleden sonraki programda ise Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da katıldığı bir grup, belediye önünde yürüyerek Truva Atı’nın olduğu meydana gitti. Burada bütün belediyelerin açtığı stantlar ziyaret edilerek, broşürler dağıtıldı.

Reklam
Reklam

22 Nisan 2012 tarihine kadar devam edecek etkinliklerde paneller, sergi açılışları, konserler, müze ziyaretleri ve şehir gezileri yapılacak. Etkinlikler çerçevesinde ayrıca dışarıdan Çanakkale’ye gelenlere de ilin tarihi ve kültürü, çeşitli broşürlerle tanıtılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: