Çanakkale'de Vatandaşlar Evlerine Çekildi

Ege Denizi'nde meydana gelen depremin ardından paniğe kapılarak dışarı çıkan vatandaşlar evlerine çekildi. Çanakkale Valisi...

Ege Denizi'nde meydana gelen depremin ardından paniğe kapılarak dışarı çıkan vatandaşlar evlerine çekildi. Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, il genelinde herhangi bir can ve mal kaybının olmadığını bildirdi.

Ege Denizi'nin Bozcaada ilçesi açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremden Çanakkale merkez ve ilçeleri etkilendi. Sallantının ardından vatandaşlar, panikle dışarı çıktı. Bir süre dışarıda bekleyerek üzerindeki şoku atlatan vatandaşlar, telefonlara sarılarak yakınlarını aradı.

Sarsıntı sırasında korkan bir memur ve bir üniversite öğrencisi bayıldı. 2 kişi hastanede tedavi altına alındı. Vali Tuna il genelinde yaptıkları incelemede herhangi bir can ve mal kaybının olmadığını bildirdi. Bir süre dışarıda dolaşan vatandaşlar, soğuk havanın da etkisi ile evlerine çekildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: