Çanakkale'den Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale'de su kesintisi yapılacak.

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale'de su kesintisi yapılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Karacaören su depolarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 27 Mart'ta saat 08.00'den 28 Mart saat 08.00'e kadar Esenler Mahallesi'ne su verilemeyecek.

-Belediye Başkanı Gökhan panele katılacak-

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin düzenlediği "yerel yönetimler ve yaşanabilir kentler" temalı paneline konuşmacı olarak katılacak.

Mimar Oktay Ekinci'nin panel yöneticisi olarak katılacağı organizasyonda Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan, "sivil toplumda birliktelik", Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey "kent tarihini sahiplenmek", Seferihisar Belediye Başkanı M.Tunç Soyer ise "sakin şehirlerimizin öncüsü" konularında konuşma yapacak.

Reklam
Reklam

Panel, 27 Mart'ta Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: