Çanakkale'den Kısa Kısa

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen "50. Uluslararası Troia Festivali" kapsamında çocuklar için hazırlanan etkinlikler ilgi gördü.

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen "50. Uluslararası Troia Festivali" kapsamında çocuklar için hazırlanan etkinlikler ilgi gördü. Festival kapsamında Çanakkaleli çocuklar, Halk Bahçesi'nde kurulu bulunan şişme oyun parkında festivalin keyfini çıkardı. Çeşitli oyuncaklardan oluşan şişme oyun parkında minikler için oyun parkurları, müzikli kukla gösterileri, illüzyon gösterileri, çocuk tiyatroları, takım oyunları, atölye çalışmaları, animasyon programları gibi alternatifler yer aldı. - Kadın voleybolcular kampta Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Topuk Yaylası'ndaki kamp çalışmalarını sürdürüyor. Kafile başkanı ve Çanakkale Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Bülent Yufka, çalışmaların yüksek moral ve motivasyonda geçtiğini, iyi bir hazırlık süresi yaşadıklarını, takım içersindeki uyumun gün geçtikçe arttığını söyledi. Sezonun yabancı transferleri Nesovic ve Vesovic'in de kamp çalışmalarına kaldığını belirten Yufka, "Çanakkale Belediyespor yönetimi olarak iki hedefimiz var. Birincisi ligde iddialı olmak, ikincisi ise Avrupa kupalarına katılmak. Bunun için tüm alt yapıyı hazırladık" diye konuştu. - ÇOMÜ TÖMER'in sertifika töreni Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tekkoyun, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Caner, Yunus Emre Enstitüsü Okutmanı ve Program Koordinatörü Sinem Koçak, TÖMER okutmanları Musa Yığın ve Mehtap Yığın ile öğrenciler katıldı. Kılınç, törende yaptığı konuşmada, Türkiye’de sadece 10 üniversite ile yapılan bu protokole dahil olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, yılın 12 ayı ara vermeden eğitim faaliyetine devam eden TÖMER’in bu çalışma temposu ve nitelikli eğitmen kadrosundan aldığı güç ve inançla Çanakkale’yi bölgenin Türkçe öğretim merkezi, ÇOMÜ'yü de dünyaya daha fazla açılan bir üniversite haline getirmek istediklerini dile getirdi. Program, öğrencilerin katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz