Çanakkale'den kısa kısa -Bayramiç'te yanan alanlara fidan dikildi

ÇANAKKALE (A.A) - Bayramiç'te geçen yıl Yiğitler köyü yakınlarında başlayan ve 518 hektar alanın zarar gördüğü yangında yanan alanlar ağaçlandırılıyor.

ÇANAKKALE (A.A) - Bayramiç'te geçen yıl Yiğitler köyü yakınlarında başlayan ve 518 hektar alanın zarar gördüğü yangında yanan alanlar ağaçlandırılıyor.

Çalışmalar kapsamında, yangında zarar gören Doğancı köyü Asmalı mevkisindeki 3 hektarlık alana fıstık çamı dikildi.

Bayramiç Orman İşletme Müdürü Mehmet Kozdere, yaptığı açıklamada, geçen yıl büyük bir yangın atlattıklarını ifade ederek, "Yangında zarar gören alanları tekrar ağaçlandırmak için çalışma başlattık. Bazı alanlara tohumlama, bazılarına ise fidan dikiliyor" dedi.

Reklam
Reklam

-Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü-

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü Çan'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Çan'daki kutlamalar kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binaları Türk bayraklarıyla donatıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar ile bazı personel, Kaymakam Hasan Gözen, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Necip Sercan Cambaz ile Cumhuriyet Savcısı Can Tümer Keriş'i ziyaret etti.

-Kazakistan televizyonu Gelibolu'da çekim yaptı-

Kazakistan'ın STV kanalı Gelibolu ile şehitliklerde çekim yaptı.

Merkezdeki çekimlerinde iç liman ve Piri Reis Müzesi'nin olduğu kaleyi görüntüleyen ekip daha sonra eski Belediye Başkanı Cihat Bingöl ile söyleşi yaptı.

Ekip, bir hafta süresince Gelibolu yöresinde çekimler yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: