Çanakkaleli Kadın Girişimciler Zaferin 100. Yıl Kutlamalarına Destek Verecek

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi,...

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Çanakkale Savaşları'nın 100. yılı olan 2015'teki faaliyetlere katılmak istediklerini, Vali Güngör Azim Tuna'ya iletti.

ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Bahar Yurt ve üyeler, Vali Tuna’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, 2015 için geliştirilmesi düşünülen projeler ele alındı. Tuna, kurula ziyaretleri için teşekkür ederek, ortak hedef olan 2015 için toplumun bütün kesimlerinin yapması gereken çok iş olduğunu söyledi. Tuna, “2013’te artık somut bir şeyler ortaya çıkarmamız gerek. Sizlere söyleyebileceğim, gönüllü birtakım faaliyetlerde birlikte hareket etmek. Bu konuda size çok ihtiyaç var; özellikle ilgiye muhtaç kesimlere yönelik gönüllü faaliyetlerde birlikte hareket etmeniz lazım. Değişik projelerde gönül elçileri oluşturmalıyız. Güney Marmara Kalkınma Ajansımız'la sosyal kalkınma projesi çağrısı yapıyoruz. Bu projede bir atölye oluşturacağız, sizlerle paydaş olarak işbirliği yapabiliriz diye düşünüyorum. Atölyede, Çanakkale’ye ait her kesime hitap edebilecek seramik hediyelik eşyalar üretebiliriz.” dedi.

Reklam
Reklam

Komite Başkanı Yurt da kadın girişimciler için proje geliştireceklerini, Çanakkale ekonomisine kadınların da katkıda bulunmasını ve 2015 organizasyonlarında yer almak istediklerini belirterek, destek beklediklerini aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz