Çanakkale’ye Giden 49 Malatyalı İzci Döndü

Çanakkale'ye giden 49 Malatyalı İzci döndü.Öncü İzcilik Kulübü Başkanı Cengiz Uğur yaptığı açıklamada, “Malatya Öncü...

Çanakkale'ye giden 49 Malatyalı İzci döndü.

Öncü İzcilik Kulübü Başkanı Cengiz Uğur yaptığı açıklamada, “Malatya Öncü Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü izcileri Çanakkale'de düzenlenen 5 günlük kampın ardından Malatya'ya döndü. Kamp alanında hem Milli Bilinç hem de eğitim içerikli kurulmuş olan istasyonlara katılan izcilerimiz çadırda yatmanın zevkini almaya başladılar. Malatya Öncü İzcilik Kulübünün 40 izcisi bu kampın sonunda Milli İzci statüsüne ulaştılar. Milli olan İzcilerimizi ve Liderlerimizi tebrik ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Uğur, teması milli bilinç olan bu kampta böyle güzel bir organizasyon tertipleyen Türkiye İzcilik Federasyonu yöneticilerine, faaliyete destek veren Gençlik Spor Müdürlüğü ve Malatya Belediye Başkanlığına, kampa katılan izci ve liderlerimize çok teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: