Çanakkale’yi Fransa’da Temsil Ettiler

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Umurbey İlkokulu eğitimcileri, Comenius projesi kapsamında Paris'te ziyaretlerde bulundu.Umurbey İlkokulu adına Müdür...

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Umurbey İlkokulu eğitimcileri, Comenius projesi kapsamında Paris'te ziyaretlerde bulundu.

Umurbey İlkokulu adına Müdür Yardımcısı Recep Yurdabak ve İngilizce Öğretmeni Nazmiye Acar Fransa'ya gitti. Türkiye’den Umurbey İlkokulu, ev sahibi Fransa, İsveç, Yunanistan, Belçika, Portekiz, Polonya ve Romanya’dan okul temsilcileri bizzat katılırken, Finlandiya ve İtalya okul temsilcileri telekonferans yöntemiyle yerini aldı. Toplantının birinci gününde katılımcılar ülkelerini, okullarını ve projede tanıtacakları yerler ile ilgili olarak slayt gösterimi sundu. İkinci ve üçüncü günde projenin detayları görüşülerek projenin hazır hale getirilmesi için ülkeler arasında görev bölümü yapıldı.

Reklam
Reklam

Hazırlık çalışmasının çok faydalı olduğunu belirten Müdür Yardımcısı Recep Yurdabak, projede her ülkenin kendi üzerine düşen görevi yerine getirdikten sonra koordinatör ülke Fransa’ya gerekli bilgileri göndereceğini, Fransa’nın da projeye son şeklini vererek 1-15 Ocak 2013 tarihleri arasında proje formunu ortak ülkelere yollayacağını belirtti. Yurdabak, ayrıca her ülkenin de kendi ulusal ajansına 21 Şubat 2013 tarihine kadar başvuru yapacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: