Canaydın: 'Cemal Aydın kaos yaratıyor'

Galatasaray Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Özhan Canaydın, kendisini eleştiren Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın ile Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na yanıt verdi.

Özhan Canaydın, "www.maraton.com.tr" internet sitesindeki açıklamasında, son Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında yaşananları anlattı. Canaydın, "Cemal Aydın en büyük kaosu yaratan başkandır. Geçen toplantımızda Fenerbahçe'nin vekaletini kabul etmeyenler, son toplantıda Beşiktaş'ın Trabzonspor'a verdiği vekaleti geçerli saymaktalar. Sayın Trabzonspor temsilcisi İbrahim Hacıosmanoğlu ve Cemal Aydın kendi istedikleri tarzda bir deklarasyon çıkmadığı için bu tavrı sergilemekteler" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Son toplantı öncesi Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile beraber Cemal Aydın ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisiyle özel toplanarak mutlaka kararın Haziran'daki mali genel kurula seçim ilave edilerek yapılmasını, yoksa toplantıyı terk edeceklerini söylediklerini ifade eden Canaydın, şöyle devam etti:

"Ben de kendilerine (Diğer kulüplerin özgür iradesine ipotek koyamazsınız. Ben başkan olarak herkesi dinleyeceğim, herhangi bir oylama yapmayacağım. Sonra da genel düşüncemizi kamuoyuna bildireceğim. Siz istediğiniz zaman toplantıyı terk edebilirsiniz ama gelin kulüpler birliğinin bütünlüğü için toplantıya katılın. Yine de katılmazsanız, istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz) dedim."