Canaydın'dan sert uyarı

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın, yönetici arkadaşlarına sert çıkarak, "Bundan sonra basına konuşanı istifasını vermiş kabul ederim" dediği bildirildi.

Sarı - kırmızılı kulübün Başkanı Özhan Canaydın'dan, yönetim kurulu üyelerine sert uyarılar geldi. Canaydın'ın, geçtiğimiz hafta içinde yapılan son yönetim kurulu toplantısında basında yer alan, "Kriz ve yönetimde ayrılık" haberlerine nokta koyabilmek için bütün yöneticilere gözdağı verdiği öğrenildi.

Yönetim kurulunda konuşulanların ertesi gün gazete manşetlerinde yer almasına sert tepki gösteren Başkan Canaydın'ın, "Bundan sonra basına konuşan yönetici, istifasını vermiş sayılır" diyerek bu konudaki kararlılığını dile getirdiği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Özhan Canaydın'ın, özellikle son haftalarda Teknik Direktör Eric Gerets'le yaşanan problemler nedeniyle, yönetimde oluşan fikir ayrılıklarının medyada sıkça yer alması karşısında rahatsızlık duyduğu ve bunun büyütülmemesi gerektiği görüşünü savunduğu kaydedildi.

Bu tip haberlerin kulübe zarar verdiğini düşünen Başkan Özhan Canaydın'ın, tüm yöneticileri daha hassas davranmaları için uyardığı ve gereğinin yapılmasını istediği kaydedildi.

Kaynak : Milliyet