Canbolat, “Farklılıklar bizim zenginliğimizdir”

CHP Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı M.Kasım Canbolat, Mersin'deki tüm farklılıkları zenginlik olarak gördüğünü söyledi.

CHP Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı M.Kasım Canbolat, tüm farklılıkları zenginlik olarak görüp hiçbir ayrım yapmadan halka eşit olanaklarda hizmet götüreceklerini söyledi.

Canbolat, seçim çalışmaları kapsamında Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hasan Klavuz,“Dernek olarak herhangi bir siyasi faaliyetin içinde değiliz. Bizim bütün çalışmamız, gayretimiz ve amacımız “Alevi Canların birliği, beraberliği ve dayanışmasıdır. Camiamıza her zaman destek olan, parti emekçisi Canbolat’ın adaylığını önemsiyoruz. Canbolat’a çıktığı yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Canbolat, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada “Alevi Bektaşi örgütlerinin talep, öneri, eleştiri ve görüşleriyle olumsuzlukları bertaraf edici bir yönetim anlayışı sergilediklerini biliyoruz. Ülkemizde demokrasinin gelişmesine Alevilerin katkısı her zaman büyük olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Aleviler, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin asli unsuru, temel taşıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, Cumhuriyet değerlerinin korunması ve yaşatılması konularında da Alevilerin çok önemli katkıları vardır. Son dönemlerde Alevi yurttaşlar üzerine oyunlar oynanmaya başladığını görüyoruz, bu oyuna dur demek zorundayız” diye konuştu.

2014 yerel seçimlerinde yeni bir başlangıcın meşalesini yakacaklarına da vurgu yapan Canbolat, şöyle konuştu:

“Tüm Sivil Toplum Kuruluşları ile koordineli çalışarak projelerimizin hayata geçirilmesinde toplumun tüm kesimlerini çalışmalarımıza dahil edeceğiz. Tüm farklılıkları zenginliğimiz olarak görüp hiçbir ayrım yapmadan halkımıza eşit olanaklarda hizmet götüreceğiz. Şunu bir kez daha yinelemek istiyorum. Cem evleri kültür evi, barış, dostluk evidir.”

Reklam
Reklam

Bir müddet karşılıklı sohbet edildikten sonra projeleriyle ilgili bilgiler de aktaran CHP Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Kasım Canbolat başarı dilekleriyle uğurlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: