Çan'da Fırın Denetimi

ÇANAKKALE (A.A) - Çan Belediyesi tarafından ramazan ayı öncesi fırın denetimi yapıldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Çan Belediyesi tarafından ramazan ayı öncesi fırın denetimi yapıldı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, yaptığı açıklamada, halk sağlığının önemini hatırlatarak gıda üretimi yapan işletmelerin hijyen koşullarına özen göstermelerini gerektiğini söyledi.

İlçe genelindeki fırınların denetlendiğini ve gerekli kontrollerin yapıldığını ifade eden Kuzu, "Ramazan ayı öncesi denetimlerimizi sıklaştırdık. İnsanımızın sağlıklı ekmek ve gıda maddesi tüketmesini sağlamak için zabıta ekiplerimiz, bu hafta ilçemizdeki fırınları denetime tabii tuttu. Denetimlerimizin amacı ilçemizdeki gıda üreticilerinin hijyen koşullarına uygun şartlarda üretim yapmasını sağlamaktır. Eğer sağlıklı üretim yapmayan fırınlar tespit edilirse buna da asla müsaade etmeyiz, halkımızın sağlığıyla oynatmayız" dedi.

Reklam
Reklam

Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşılmazken eksikleri tespit edilen işletmelere eksikliklerinin giderilmesi uyarısında bulunulduğu, denetimlerin süreceği bildirildi.

Muhabir: Çan / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: