Çan'da Halk Otobüslerine Denetim

ÇANAKKALE (A.A) - Çan'da 21 adet özel halk otobüsü denetimden geçirildi.

ÇANAKKALE (A.A) - Çan'da 21 adet özel halk otobüsü denetimden geçirildi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, yaptığı açıklamada, vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir şekilde ulaşımını sağlamanın asli görevleri olduğunu söyledi.

Bunun için Ulaşım Müdürlüğü ekipleri tarafından halk otobüslerinin bakımını yaparak gerekli kontrollerini gerçekleştirdiklerini belirten Kuzu, "Bütün halk otobüslerimizin aynı ekipmanlara sahip olmasını ve tek tip belirli bir standartta hizmet vermesini istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda yapılan çalışmalar, Çan halkına daha iyi ulaşım hizmeti vermeye yöneliktir" dedi.

Reklam
Reklam

Kuzu, ulaşım hususunda herhangi bir şikayeti olan vatandaşların da bu şikayetleri, ilgili birimlere iletmelerini, konuyla ilgili gerekli işlemlerin hemen yapılacağını kaydetti.

Muhabir: Sadettin Arslan / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: