Çan’da öğrencilerden tiyatro oyunu

Çanakkale’nin Çan ilçesinde öğrenciler tarafından iki tiyatro oyunu sahnelendi.Çan’da bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin oluşturduğu Çan Belediyesi Tiyatro Okulu tarafından, ilçede bulunan anaokulu, kreş ve ilkokul öğrencilerine ’’Gizli Kahramanlar ve Gizli Düşmanlar’’ ile ’’Çevreci Afacanlar’’ adlı iki oyun sahnelendi.Çan Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen, 3 seans sahnelenen oyuna toplam 750 ilk ve ortaokul öğrencisi katıldı.

Çanakkale’nin Çan ilçesinde öğrenciler tarafından iki tiyatro oyunu sahnelendi.
Çan’da bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin oluşturduğu Çan Belediyesi Tiyatro Okulu tarafından, ilçede bulunan anaokulu, kreş ve ilkokul öğrencilerine ’’Gizli Kahramanlar ve Gizli Düşmanlar’’ ile ’’Çevreci Afacanlar’’ adlı iki oyun sahnelendi.
Çan Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen, 3 seans sahnelenen oyuna toplam 750 ilk ve ortaokul öğrencisi katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz