Çan'dan Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Çan Belediyesi ile Çan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi arasında imzalanan "Eğitim İşbirliği Protokolü" sonrasında "Geçici Ustalık

ÇANAKKALE (A.A) - Çan Belediyesi ile Çan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi arasında imzalanan "Eğitim İşbirliği Protokolü" sonrasında "Geçici Ustalık Yetki Belgesi" verilen ustalar, şimdi de kursa tabi tutuluyor.

İlçede inşaat ve tesisat işlerinde çalışan 160 usta, protokol kapsamında ekipler halinde kursa alınmaya başlandı.

Çan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından verilen "Geçici Ustalık Yetki Belgesi"nin, daimi belgeye çevrilmesi için yapılan protokol uyarınca kursa katılan ustalar, betonarme, demir, kalıp, çatı ve kaynakçılık branşında eğitim alıyor.

Reklam
Reklam

Çan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde verilen ve ilk olarak 56 ustanın katıldığı eğitimleri okulun meslek dersleri öğretmenleri Ali Kandemir, İsmail Tunçel, Ramazan Gezer ve Rıdvan Gezer veriyor.

İki hafta sürecek ve toplamda 40 saat eğitim görecek olan kursiyerlere sınav sonrasında daimi belge verilecek.

-AK Partili kadınlardan hemşirelere ziyaret-

AK Parti Çan Kadın Kolları üyeleri, Hemşireler Günü dolayısıyla Çan Devlet Hastanesi'nde görev yapan hemşireleri ziyaret etti.

AK Parti Çan Kadın Kolları Başkanı Aynur Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, hemşirelerin günün kutladı, onlara çeşitli hediyeler verdi.

-Diyabet Vakfı'ndan Kaymakam Gözen'e ziyaret-

Diyabet Vakfı Çan Şubesi Başkanı ve Aile Hekimi Dr. Ramazan Doğru, Çan Kaymakamı Hasan Gözen'i, makamında ziyaret etti.

Doğru, Kaymakam Gözen'e bir buket çiçek hediye etti, şeker hastalığıyla ilgili son gelişmeleri anlattı, vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Gözen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vakfa her zaman desteğe hazır olduklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: