Çan'dan Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Çan Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından gıda kermesi düzenlendi.

ÇANAKKALE (A.A) - Çan Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından gıda kermesi düzenlendi.

Menderes Parkı'nda gerçekleştirilen kermeste gıda maddeleri okul aile birliği yöneticileri ve öğrencileri tarafından satıldı.

Okul aile birliği yöneticileri okula gelir amaçlı düzenlenen kermese gelerek katkı veren vatandaşlara ve öğrenci velilerine teşekkür etti.

-İlçe Milli Eğitim Müdürü "ebru" yaptı-

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Çan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında açılan Ebru Sergisinde "ebru" yaptı.

Reklam
Reklam

Belediye Sanat Galerisi'nde açılan serginin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Okul Müdürü Şaban Dur, Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali Ergin ve 52 Nolu Çan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Hayati Beceren yaptı.

Katılımcılar sergide yer alan eserleri hayranlıkla izlerken, Fatih Koç adlı öğrenci ebru sanatından bir örnek verdi.

Sergi, 3 gün süreyle gezilebilecek.

-ÇİBAL öğrencilerinden 19 Mayıs kutlaması-

Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi (ÇİBAL), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı düzenlenen etkinliklerle kutladı.

Düzenlenen etkinliklerin ilkinde voleybol final müsabakaları yapıldı. Ardından okul öğrencileri tarafından su bardağına pinpon topu sokma yarışmaları düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında mumyalama yarışması, balon patlatma, ayak tenisi, street ball, çubuk kraker yeme yarışması, elma yeme yarışması, şarkı söyleme yarışması ve çene yarışmaları yapılırken, etkinliklerde 12-D sınıfı, voleybol, street ball, ayak tenisi ve halat çekme müsabakalarında birinci oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: