Çandarlı'daki camiye yeni gasilhane yapılacak

İZMİR (A.A) - Çandarlı Rahmi Tokat Camisi bünyesinde yeni gasilhane yapılacağı bildirildi.

İZMİR (A.A) - Çandarlı Rahmi Tokat Camisi bünyesinde yeni gasilhane yapılacağı bildirildi.

Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, konuya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, eski gasilhanenin ihtiyaca cevap vermediğini, bu nedenle yeni bir proje hazırladıklarını kaydetti.

Dağdelen, büyüyen ve gelişen beldenin yeni bir gasilhaneye ihtiyacı bulunduğunu belirterek, "Bu proje ile cenaze hizmetleri vatandaşlarımızın ulaşımı açısından rahat bir ortamda yürütülecek, taziye için de daha uygun bir alan oluşturulacak. Rahmi Tokat Camisi yanına yapılacak olan yeni gasilhanede cenaze hizmetlerinin yanı sıra ikramların yapılacağı mutfak, kamelyalar ve taziye alanı da bulunacak. Yeni gasilhanemizi yaz ortasında hizmete açmayı düşünüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: