Canı Sıkılınca Çatıya Çıktı

Kayseri’de, işten çıkarılan bir kişi çalıştığı marketin çatısına çıkarak üzerine benzin döktü ve kendini yakmaya...

Kayseri’de, işten çıkarılan bir kişi çalıştığı marketin çatısına çıkarak üzerine benzin döktü ve kendini yakmaya kalkıştı. Polisin ikna çabaları sonrasında çatıdan inen şahıs, basın mensuplerinin ‘Neden çatıya çıktın?’ sorusuna, “Canım sıkıldı çıktım” dedi.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık Mahallesi’nde 36 yaşındaki B.K.’nın işten çıkarıldığı için çalıştığı marketin çatısına çıktığı ihbar edildi. İhbar sonrasında olay yerine çok sayıda polis ekibi, 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi. B.K.’nın atlama ihtimaline karşılık itfaiye ekipleri önlem alırken, 112 ekipleri de hazırda bekledi.

Reklam
Reklam

Çatıya çıkan polis ekipleri ise B.K.’yı ikna etmeye çalıştı. Polis ekiplerinin ikna girişimlerine olumsuz yanıt veren B.K. elinde bulunan bidondaki benzini üzerine dökerek kendisini yakma tehtidinde bulundu.

Çevredeki vatandaşların meraklı bakışları arasında sürdürülen görüşmeler sonrasında B.K. polis ekipleri tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi.

Basın mensuplarının, ‘Neden çatıya çıktın’ sorusuna B.K., “Canım sıkıldı çıktım” cevabını verdi. “İşten çıkarıldığın için mi çatıya çıktın?” sorusuna ise, “Yok öyle bir şey” karşılığını verdi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alının B.K. hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: