Canik Başarı Üniversitesi Doktorlara Iletişim Semineri Verdi

HospitalPark Grubu Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri doktorlarına, idari yönetimine ve sağlık personeline ’Kişiler arası ilişkiler...

HospitalPark Grubu Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri doktorlarına, idari yönetimine ve sağlık personeline ’Kişiler arası ilişkiler ve etkili iletişim’ konulu eğitim seminerinde gösterdikleri başarıdan ötürü sertifika verildi.

Samsun 23 Nisan İlköğretim Okulu toplantı salonunda düzenlenen sertifika törenine Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Yunus Bekdemir, Canik Başarı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Reşit Özkanca, Canik Başarı Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Emin Sardoğan, Hospital Park Yöretim Kurulu Başkanı Yakup Yönten, Hospital Park Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, doktorlar, işletme müdürleri, birim sorumluları ve sağlık çalışanları katıldı.

Reklam
Reklam

Gerçekleşen eğitim seminerinin 3 hafta sürdüğünü belirten Hospital Park Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yöntem, "Sağlık hizmeti her aşamada bir ekip hizmetidir. Ekibin her bir üyesi bilgili, birikimli, donanımlı ve eğitimi en güzel bir şekilde alması yapılan işteki başarıyı ve kaliteyi en üst seviyeye çıkarmasında büyük fayda olur. Hastanın kapıdan içeri girmesiyle başlayan hizmet sürecinin her aşamada sorun yaşamadan personel ile güzel diyolog içinde iletişim kurabilmesi yapılan işlerin daha hızlı ve etkili ilerlemesinde büyük fayda sağlamaktadır. Bu anlamda Hospital Park grup olarak hastanelerimizde hem idari yönetim hemde sağlık personelimizin bu tür seminerlere katılmasına büyük önem veriyor, Canik Başarı Üniversitemiz gibi bu tür kurumlarla olan çalışmalarımızın kat ve kat artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum." dedi.

Üniversitelerin, şehirlerin kalkınmasında, eğitim seviyesinin en üst düzeye çıkmasında ve toplumun refah düzeyinin artmasında büyük önem taşıdığını vurgulayan Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Yunus Bekdemir ise “Üniversiteler şehirlerin kalkınmasına birçok yönden katkı sağlar, dahası lokomotif bir rol üstlenir. Nitelik ve nicelik olarak dünya standartlarına uygun, bilgiyi enerjiye dönüştüren üniversitemiz, Samsun’a ve ülkemize yeni ufuklar açma gayretindedir. Her zaman şehirle bir bütün halinde çalışmalarımızı sürdürüyor, akademik kadromuzun verdiği bilgi ve birikimleri paylaşarak, bireyin kendi alanında daha verimli olmasına olanak sağlamış oluyoruz. Ben bu seminerde başarı gösterenleri tebrik ediyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tören Canik Başarı Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Emin Sardoğan tarafından verilen eğitim seminerine katılan, HospitalPark Grubu Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri doktorlarına, idari yönetimine ve personeline gösterdikleri başarıdan ötürü sertifikalarının verilmesi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: