Canik Bayan Basketbol Takımı’na Başkan Morali

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)'nin 17. haftasında Ceyhan Belediye ile evinde karşılaşacak Canik Belediyesi...

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)'nin 17. haftasında Ceyhan Belediye ile evinde karşılaşacak Canik Belediyesi Bayan Basketbol Takımı, zorlu maç öncesi transfer ettiği iki oyuncu ile kadrosunu güçlendirdi. Aldığı başarılı sonuçlarla göz dolduran takımın idmanına katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, oyunculara moral verdi.

Canik Belediyesi Bayan Basketbol Takımı, Ceyhan Belediye maçı hazırlıklarını Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde sürdürüyor. Antrenör Ekin Baş yönetiminde çalışmalarını sürdüren turuncu-siyahlı ekipte Ceyhan maçı öncesi anlaşma sağlanan yeni transferler İspanyol Point Guard Lonera İnfantes ve Sırp oyuncu Bojona Vuliç de önce resmi imzalarını attı, ardından yeni takımlarıyla idmana çıktı.

Reklam
Reklam

"SAMSUN'U 1. LİG'DE TEMSİL EDİYOR"

Antrenör Ekin Baş yönetiminde gerçekleşen idmanı izleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, zorlu maç öncesi takıma moral verirken, yeni oyuncularla da tanışarak başarı diledi. Canik Basketbol Takımı'nın Samsun'u 1. Lig'de temsil ettiğini belirten Başkan Genç, "Takımımızın bu hafta iyi bir sonuç alarak üst sıralara tırmanışa geçeceğine inanıyorum, oyuncularımıza güveniyorum." dedi.

"TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ"

Oyunculara başarı dileyen Başkan Genç, "Sizler sadece Canik'i değil, Samsun'u temsil ediyorsunuz. Her biriniz özellikle genç kızlarımız için birer idolsünüz. Tesislerimizde yetişen küçük sporcularımız sizleri örnek alarak inşallah gelecekte çok iyi birer sporcu olacaklar. Bunu unutmamanızı istiyorum. Sizlerin her an yanınızdayız. Takımımız bu müsabakadan galip gelecek güçte. İnşallah bu maçı kazanıp, yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu arada Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı oyuncuları idman sonunda, kendilerini izleyen minik basketbolculara şeker ikram etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: