Canik Belediye Başkanı Genç: Halkın içinde olduğumuz için başarılıyız

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Biz halkın başkanıyız. Dolayısıyla halkımızın içinde oluyoruz. Onların istek, öneri...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Biz halkın başkanıyız. Dolayısıyla halkımızın içinde oluyoruz. Onların istek, öneri ve ihtiyaçlarına göre hizmet üretiyoruz. Başarılı olmamızın en büyük nedenlerinden biri bu." dedi.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'teki hızlı değişimin ve gelişimin anahtarının halkla bütünleşmek olduğunu söyledi. Belediye olarak iyi bir ekibe sahip olduklarını belirten Başkan Genç, vatandaşlarla da sürekli iletişim halinde olduklarını kaydetti. Makam kapısının sürekli açık olduğunu, sadece belediye binasında değil, dışarıda da halkla bir araya geldiklerini belirten Genç, "Halkın teveccühü ile bu göreve geldiğimizi asla unutmuyoruz. Halkın içinde oluyoruz, çünkü onların istek, öneri ve ihtiyaçlarını dikkate alarak başarılı işlere imza atıyoruz." şeklinde konuştu.
Vatandaşlarla birebir görüşerek sorunları daha iyi tespit edebildiğini ifade eden Başkan Genç, "Bizim gayemiz hizmet etmek. Çünkü vatandaşlarımız bizi hizmet etmemiz için seçti. Biz de onların bize layık gördüğü bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz. Amacımız halka hizmet etmek olduğuna göre onlardan kopuk olmamız mümkün değil. 8 yılda önemli işlere imza attık. Yaptığımız her şey halkımıza daha iyi yarınlar sunmak için. Artık Canik halkı eskiye göre daha mutlu." görüşünü dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz