Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Regaib Kandili'ni Kutladı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bir mesaj yayınlayarak vatandaşların ve İslam aleminin Regaib Kandili'ni kutladı....

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bir mesaj yayınlayarak vatandaşların ve İslam aleminin Regaib Kandili'ni kutladı.

Mesajında kandillerin insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler olduğunu belirten Başkan Osman Genç, "İslam dininde mübarek sayılan Üç Aylar'ın müjdecisi olan Regaib Kandili'nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır." dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Genç mesajında, şunları söyledi: "Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, Yüce Dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, Üç Aylar'ın ilk kandili olan Regaib Kandili'nin tüm İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: