Canik Belediyesi, Balıkesir Deplasmanında Kazandı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 20. haftasında Canik Belediyesi, Balıkesir’deki mücadelede Edremit Belediyesi’ni 76-49’luk skorla geçti.Canik...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 20. haftasında Canik Belediyesi, Balıkesir’deki mücadelede Edremit Belediyesi’ni 76-49’luk skorla geçti.

Canik Belediyesi’nde Doneeka Hodges 19 sayı- 4 ribaund- 2 asist, Cheryl Ford 10 sayı- 17 ribaund- 1 asist ve Ebru Torun da 10 sayı- 2 ribaund- 2 asistle maçı tamamladı. Edremit Belediyesi’nde ise Ashley Paris 12 sayı- 17 ribaund ve Marina Solopova da 12 sayı- 4 ribaund- 2 asistle mücadeleyi noktaladı.

Oyunun başında iki takımda hücumda skor bulmakta zorlanırken, Ebru Torun, Doneeka Hodges ve Cheryl Ford üçlüsüyle 6.dakikayı 5-8 üstün geçen Canik Belediyesi, ilk çeyreği de 11-16 önde tamamladı. İkinci periyotta Ebru, Nunez ve Didem ile hücumları etkili kullanan konuk ekip, devre sonunda skoru 27-36’ya getirdi.

Reklam
Reklam

Mücadelenin ikinci yarısında etkili oyununu sürdüren ve kontrolü de elinden bırakmayan Canik Belediyesi, üçüncü periyotunu 37-59 önde geçtiği maçtan 49-76 galibiyetle ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: