Canik Belediyesi, Samsun Deplasmanında Farklı Kazandı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 18.haftasında Canik Belediyesi, deplasmanda Samsun Basketbol’u 102-77’lik skorla geçti.Canik Belediyesi’nde Cheryl...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 18.haftasında Canik Belediyesi, deplasmanda Samsun Basketbol’u 102-77’lik skorla geçti.

Canik Belediyesi’nde Cheryl Ford 33 sayı- 18 ribaund ile double double yaparken, Doneeka Hodges da 21 sayı- 2 ribaund- 4 asistle maçı tamamladı. Samsun Basketbol’da ayrıca Rana Derin 20 sayı- 3 ribaund ve Banu Yenal da 15 sayı- 7 ribaund ile mücadeleyi noktaladı.

Mücadeleye hızlı başlayan Canik Belediyesi Cheryl Ford ve Doneeka Hodges ikilisinin basketleriyle skoru 4-15 yaptı. Hücumdaki suskunluğunu bozan Samsun basketbol karşısında konuk ekip ilk çeyrek sonunda durumu 16-28’e getirdi. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Canik Belediyesi, devre sonunda da soyunma odasına 12 sayı farkla 32-44 üstün gitti.

Reklam
Reklam

Oyunun ikinci yarısında etkili oyununu devam ettiren ve üçüncü periyotu da 51-76 üstün geçen Canik Belediyesi, maçtan da 77-102 galibiyetle ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: