Canik Belediyesi’nde Cirov Ameliyat Oldu

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Canik Belediyesi’nin önemli oyuncularından Tanja Cirov, ayak tarak kemiğinden...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Canik Belediyesi’nin önemli oyuncularından Tanja Cirov, ayak tarak kemiğinden geçirdiği sakatlık sonrası Samsun Medicana Hastanesi’nde ameliyat oldu.

İtalya’da geçtiğimiz sezon sayı kraliçesi olan ve yeni sezonda Canik Belediyesi’nin formasını giyen Tanja Cirov, ayak tarak kemiğinden geçirdiği sakatlık sonrası Samsun Medicana Hastanesi’nde ameliyat oldu.

Canik Belediyesi’nin oyucularından Tanja Cirov, 1 hafta önce antrenmanda geçirdiği sakatlık sonrası Samsun Medicana Hastanesinde Dr. Yılmaz Tomak başkanlığındaki hekim heyeti tarafından ameliyat edildi. Ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilen Cirov’u, ameliyat sonrası Kulüp Başkanı Ahmet Fil ve takım oyuncuları ziyaret ederek moral verdi.

Reklam
Reklam

Başantrenör Murat Alkaş, forvet pozisyonunda Avrupa’nın önemli oyuncuları arasında bulunan ve geçtiğimiz sezon İtalya’da sayı kraliçesi olan Cirov’un sakatlığının, kendileri için büyük talihsizlik olduğunu belirterek; “Tanja’nın sakatlığı hepimizi çok üzdü, belirli bir zaman onun yokluğu bizim için büyük dezavantaj olacak, ancak en kısa sürede takıma katılmasını umut ediyoruz.” dedi.

Genel Menajer Banu Özgür, Tanja Cirov’un sahalara daha erken dönmesi için sağlık sponsoru Medicana Hastanesi’nde önemli bir ameliyat geçirdiğini, bu zor süreçte tüm kulüp ve takım olarak Tanja’nın bir an önce takıma dönemi için yanında olduklarını vurguladı.

Canik Belediyesi Kulüp Başkanı Ahmet Fil ise daha sezon yeni başlamışken böylesine önemli bir oyuncuda karşılaştıkları bu sakatlığın kendileri çok üzdüğünü, sağlık sponsoru olan Medicana Hastanesi uzmanlarına gösterdikleri yakın ilgi için teşekkür ettiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: