Canik Belediyesi'nde Galibiyet Sevinci

 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Canik Belediyesi, ligin güçlü ekiplerinden Kayseri KASKİ karşınında alınan galibiyetin sevincini yaşıyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Canik Belediyesi, ligin güçlü ekiplerinden Kayseri KASKİ karşınında alınan galibiyetin sevincini yaşıyor. Kulüp Başkanı Ercan Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri KASKİ karşısında aldıkları galibiyetin takım için iyi bir moral olduğunu söyledi. "İyi bir takım oyunu oynadık. Oyuncularımızı kutluyorum. Hedefimiz üst sıralara tırmanmak" diyen Bayrak, şöyle devam etti: "Teknik ekibi ve oyuncularımızı kutluyorum, iyi bir takım oyunu sergilediler. Ligde sadece iki mağlubiyeti bulunan Kayseri ekibini yenmek takım için moral oldu. Hedefimiz adım adım üst sıralara tırmanmak. Bunu başaracak güçteyiz. Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige bir hafta ara verildi. Aranın ardından deplasmanda TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacağız. Bu arayı iyi değerlendireceğiz." Bayrak, oyun kurucu Natasha Lacy'nin takımdan ayrılmasıyla yine yabancı bir oyun kurucu transfer etmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: