Canik Belediyesi'nin Projeleri Bürokratların Da Dikkatini Çekiyor

Samsun merkeze bağlı Canik Belediyesi tarafından yapımı süren Samsun'un en büyük meydanı, otopark ve ay...

Samsun merkeze bağlı Canik Belediyesi tarafından yapımı süren Samsun'un en büyük meydanı, otopark ve ay yıldızlı hizmet binası inşaatında sona gelindi. İnşaat alanını gezen bürokratlar projeyi övdü.

İller Bankası Samsun Bölge Müdürü Şaban Aydın ve Proje Uygulama Müdürü Kemal Kaya, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Aydın, Genç’e, böyle bir eseri Samsun'a kazandırdığı için teşekkür etti. Proje hakkında Aydın'a bilgi veren Başkan Genç, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Hizmet Binası'nda incelemelerde bulundu. Aydın'a, meydan ve hizmet binasını gezdiren Başkan Genç, projenin son halini yerinde gördü.

Reklam
Reklam

Adnan Menderes Demokrasi Meydanı, Hizmet Binası ve Otopark Projesi'ne tam not veren Aydın, "Bina, gerek mimarisi ve gerekse teknolojik donanımı ile çok güzel inşa edilmiş. Böylesine güzel bir eserin Samsun'a ve Canik'e kazandırılması çok güzel. Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nın Samsun'un en büyüğü olması nedeniyle büyük bir ihtiyacı karşılayacağına inanıyorum. Samsun'a böyle eserler kazandırdığı için Sayın Başkan Osman Genç'e teşekkür ediyorum." dedi.

Aynı anda üç projeyi birden yürüttüklerini kaydeden Başkan Osman Genç ise şehirlerin meydanlarıyla anıldığını, bundan hareketle Samsun'a dev bir meydan kazandırdıklarını söyledi. Genç, şöyle dedi: "Samsun, Selçukluların Karadeniz'de kurduğu ilk ve tek şehir. Tarihimize baktığımızda, şehirler meydanların çevresinde gelişiyordu. Meydan, camisi, yönetim binası hepsi meydanın çevresindeydi. Biz de Canik'in gelişimi yönünde meydanımızı ve hemen yanında belediye binamızı yapıyoruz. Bir nevi tarihten ilham alıyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: