Canik Belediyespor İlk Galibiyetini Aldı

Türkiye Kadınlar Basketbol (TKBL) 1. Ligi’nin 3. haftasında evinde Tarsus Belediyesi’ni ağırlayan Canik Belediyespor, maçı...

Türkiye Kadınlar Basketbol (TKBL) 1. Ligi’nin 3. haftasında evinde Tarsus Belediyesi’ni ağırlayan Canik Belediyespor, maçı 72-69 önde bitirerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Maçın ardından her iki takım antrenörleri ve oyuncuları değerlendirmelerde bulundu. Basın toplantısına katılan Canik Belediyespor Baş Antrenörü Murat Alkaş, “Tüm takım oyuncularımı ve teknik ekibimi kutluyorum. Çok ihtiyacımız olan bir maçtı. Tarsus gibi çok kaliteli, iyi oyunculardan kurulu ve ligin önemli takımlarından birini evimizde yendiğimiz için çok mutluyuz. İlk yarı çok kötü oynadık ve çok kötü savunma yaptık. İkinci yarı takım halinde iyi savunma yaptık. Daha iştahlı ve arzulu oynadık. Bu da bize sonunda galibiyeti getirdi. Oyuncularım bugün takım olma yolunda önemli adımlar attılar. Bizim için çok önem bir maçtı ve çok değerli bir galibiyet aldık” dedi.

Reklam
Reklam

Maça istedikleri gibi iyi başlayamadıklarını belirten Canik Belediyesporlu oyuncu Ebru Torun, "İkinci yarı kimliğimizi sahaya koyduk. Çok iyi defans yapıp maçı kazanmasını bildik” diye konuştu.

Lige geç katılmasından dolayı Canik Belediyespor’un iyi bir kadro kurduğunu ifade eden Tarsus Belediye Baş Antrenörü Erdal Yeğin, “İspanya’daki EuroLig mücadelemizden sonra buraya geldik. Takımda ister istemez yorgunluk vardı. Sonuçta mağlup olduk. Hafta sonu Mersin Belediye ile oynayacağız. Artık o maça konsantre olacağız” şeklinde konuştu.

Tarsus Belediyesi oyuncusu Dila Aşkın ise, “Bugünkü maçı iyi oynayarak kaybettik. Kazanmak istiyorduk. Kazanmayı da hak ediyorduk ama bugünün iyi tarafı takım gibi oynadık. Bu maçı unutup, önümüzdeki maçlara konsantre olup lige devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: