Canik’de 9 Saat Su Kesintisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, Canik İlçesi’nde 9...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, Canik İlçesi’nde 9 saat su kesintisi yapılacağını açıkladı.

SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, yaptığı açıklamada Canik İlçesi’nde SASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve yapımı devam eden Canik Başarı Üniversitesi içme suyu inşaatı işi kapsamında, Devgeriş Köyü’ndeki mevcut depoda yapılacak içme suyu bağlantı çalışmaları nedeniyle 19 Ekim 2012 Cuma günü 08.00 ile 17.00 saatleri arasında 9 saat su kesintisi yapılacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Öncel, su kesintisi’nin Hasköy Mahallesi’nin bir kısmı ile Devgeriş Köyü ve Teknepınar Köyü’nde uygulanacağını, vatandaşların mağdur olmamaları için önceden önlem almaları uyarısında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz