Canikli: Şehitlerimizin Katili Terör Örgütü Mensupları Öldürüldü

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, Aksu Mahallesi'nde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temel atma töreninde konuşan ve 750 günde bitirilmesi planlanan 350 yataklı hastanenin bölgeye hizmet

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, Aksu Mahallesi'nde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temel atma töreninde konuşan ve 750 günde bitirilmesi planlanan 350 yataklı hastanenin bölgeye hizmet vereceğini kaydeden Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Bu millet her şeyin en güzeline layık. Bugün Türkiye’nin her yerinde vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden faydalanma kalitesi, seviyesi batı ülkelerinin ortalamalarının üzerine çıkmıştır. Bir İngiliz vatandaşının kendi ülkesinde faydalandığı sağlık hizmetinin kalitesi Türkiye'de Türk vatandaşının faydalandığı sağlık hizmetinden kesinlikle fazla değildir" dedi."ŞEHİTLERİMİZİN KATİLİ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI ÖLDÜRÜLDÜ"
Temel atma törenin ardından Keşap İlçesi'ne giden Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, burada da Hükümet Konağı'nın açılış törenine katıldı. Burada konuşan ve Giresunlu şehit Ufuk Bingöl’ü dün sonsuzluğa uğurladıklarını hatırlatan Canikli, intikamının alındığını söyledi. Canikli, "Bu sabah itibariyle şehitlerimizin katili terör örgütü mensupları öldürüldü. İnsansız hava aracıyla yerleri tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatı sonucu bölgedeki 8 terörist etkisiz hale getirildi. Bu toprakları terk edene kadar, bir tane terörist kalmayıncaya kadar Allah’ın izniyle bu mücadele devam edecek. Bu mücadeleden hiç kimse bizi vazgeçiremez" dedi.
Canikli, anaya değişikliği ile getirilmek istenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda da açıklamalar yaptı.
Daha sonra 15 Temmuz Spor Kompleksi’nin açılışını yapan Canikli, Sanayispor Kız Futbol Takımı oyuncularıyla sohbet etti, penaltı atışı yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: