Canik'te Atıcılık Takımı Kuruluyor

Sporda marka olmayı hedefleyen Canik Belediyesi, atıcılık sporuna da destek veriyor. Canik Belediyesi Spor Kulübü...

Sporda marka olmayı hedefleyen Canik Belediyesi, atıcılık sporuna da destek veriyor. Canik Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde atıcılık branşı açılacak.

Samsun Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Turgay Saat, atıcılık antrenörleri Mustafa Yılmaz, Semiha Kandemir ile Türkiye Şampiyonu Yiğitcan Saat ve derece elde eden diğer sporcular Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Atıcılık sporu hakkında bilgiler veren Saat, Başkan Genç'in spora verdiği desteği bildiklerini belirterek, Canik Belediyespor bünyesinde Atıcılık ve Avcılık branşı açılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Türkiye'de önemli dereceler elde eden sporcularının bulunduğunu ifade eden Turgay Saat, Canik Belediyespor bünyesinde de önemli başarılar elde edeceklerine inandıklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Genç de, sporu çok önemsediklerini belirterek, sağlıklı bir gelecek için belediye olarak spora önemli yatırımlar yaptıklarını dile getirdi.

Başkan Genç, "Ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacak olan sizleri böyle önemli başarılarla karşımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Sizlere sahip çıkmak bizim de görevimizdir. Canik Belediyesi olarak şehrimizi Türkiye 1. Ligi'nde temsil eden bir bayan basketbol takımımız var. Ayrıca Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde yetişen birçok sporcumuz başarılarıyla bizleri gururlandırıyor. İnanıyorum ki atıcılık sporu da Canik'in sporda marka olması konusunda önemli bir yere sahip olacaktır. Canik olarak sporda da iddialıyız" dedi.

Ziyaret sonunda Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Turgay Saat, Başkan Genç'e atıcılık rozeti takarken bir de atıcılık silahı hediye etti. Başkan Genç, Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan Milli Takım oyuncusu Yiğitcan Saat'a başarı diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: