Canik’te Her Şey Çocuklar İçin

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki okulları ziyaret ederek Dünya Çocuk Günü'nü kutladı.Çocuklar arasında ortak...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki okulları ziyaret ederek Dünya Çocuk Günü'nü kutladı.

Çocuklar arasında ortak duygu ve dilin oluşmasını, çocukların daha iyi şartlarda yetiştirilip geleceğe hazırlanması amacıyla ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan "Dünya Çocuk Günü" Canik'te bir dizi etkinlikte kutlandı. İlçedeki okulları ziyaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, insanlığın mutluluğu ve dünyanın güzelleşmesinin, çocukların korunmasına ve iyi yetişmesine bağlı olduğunu söyledi.

Aydınlık Türkiye’nin mimarları olacak genç kuşakların, kültürel, sportif, sanatsal ve bilimsel yönden iyi yetiştirilmeleri ve onların hayal ettikleri bir dünya için çalıştıklarını ifade eden Başkan Genç, “Yerelde hizmet veren bizler yavrularımızın 21. yüzyıla yakışır bir şekilde yetişmeleri, araştıran, sorgulayan, kendine güvenen, yeniliklere açık bireyler olarak geleceğe hazırlıyoruz. Çocukların hayal ettikleri bir dünya inşa eden bir belediyecilik anlayışıyla bölgemizde hizmet ediyoruz. Her şey mutlu ve geleceğe umutla bakan yavrularımız için" dedi.

Reklam
Reklam

Canik'te çocuklara özel bir çok yatırımın bulunduğunu söyleyen Başkan Genç, "Anaokulları, çocuk tiyatroları, çocuk kütüphaneleri, çocuk parkları ve bahçeleri yaparak, çocukların en iyi biçimde yetişmelerini sağlıyoruz. Barış içinde yaşamak, güzellikleri paylaşmak ancak eğitimle olur. Dolayısıyla yavrularımızın kaliteli mekanlarda eğitim almaları için bütün okullarımızı 21. yüzyıl şartlarına ayak uyduracak şekilde modernize ettik. Bizler bunun için varız ve bunun için çalışıyoruz. Yavrularımızın mutlu olduğunu görmek kadar güzel başka bir olay olamaz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: