Canik'te Kenetlendiler

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor Başkanı Emin Kar ve taraftarlar Canik'te bir araya geldi.Canik...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor Başkanı Emin Kar ve taraftarlar Canik'te bir araya geldi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor Şehzadeler Taraftar Grubu'nun Canik Kültür Merkezi'nde verdiği iftar yemeğine katıldı. Samsunspor Başkanı Emin Kar ve Futbol Şube Sorumlusu Ali Kemal Gedikli'nin de yer aldığı iftar yemeğinde Başkan Genç, takımı zor günde sahiplenen Başkan Emin Kar'ın yalnız bırakılmaması gerektiğini belirterek, "birlik" mesajı verdi.

Samsunspor'un bu şehrin markası olduğunu ve bu markanın korunması gerektiğini ifade eden Başkan Genç, "Samsunspor'un zor günler yaşadığı bir gerçektir. Ancak biz Samsunlular olarak zor görevlerden kaçmamalıyız. Taraftarımız zaten görevini yapmaktadır, ancak bu zor günleri atlatabilmemiz için taraftar, şehir ve biz yöneticiler olarak Samsunspor için birlik olmalıyız. Çünkü ancak birlikte başarıya ulaşılabilir" dedi.

Reklam
Reklam

Canik Belediyesi olarak spora önem verdiklerini belirten Başkan genç, "Spor da en az kültür-sanat kadar önemsediğimiz bir konu. Samsunsporsuz bir Samsun ve Süper Lig düşünülemez. Göğsünde Atatürk'ün arması olan kırmızı-beyaz renkleri Süper Lig'de kalıcı bir şekilde tutmak için sağlam temeller atmalıyız. Bunun için bu zor zamanda görev alan başkanımıza destek vermek bu şehirde yaşayan herkesin görevidir" diye konuştu. Taraftarlara da seslenen Başkan Genç, küfürsüz bir lig temenni ettiğini belirtti.

İftar yemeğinin ardından taraftarlar günün anısına Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Samsunspor Başkanı Emin Kar'a plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: