Canik'te Öğrencilerden Yıl Sonu Etkinliği

Canik Emrullah Efendi İlköğretim Okulu ve 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri düzenledikleri yıl sonu müzik...

Canik Emrullah Efendi İlköğretim Okulu ve 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri düzenledikleri yıl sonu müzik şenliğinde davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Canik İlçe Müzik Şenliği herkesi büyüledi. Canik Emrullah Efendi İlköğretim Okulu ve 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri düzenledikleri yıl sonu müzik şenliğinde seslendirdikleri sevilen türkülerle izleyenleri mest etti. Türk sanat müziği ve Türk halk müziğinin en güzel eserlerinin seslendirildiği şenlikte Emrullah Efendi İlköğretim Okulu'nun ritim şovu büyük beğeni topladı. Şenliğe Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, şube müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda veli katıldı.

Reklam
Reklam

Şenliğin sonunda öğrenci ve öğretmenleri tebrik eden Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'in kültür ve sanatta bir merkez haline geldiğini söyledi. Her alanda değişimin ve gelişimin en güzel örneklerinin yaşandığı Canik'te öğrencilerin kültür ve sanatta aldıkları mesafenin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Genç, "Samsun'a kazandırdığımız kültür yatırımları ve İlçemizde eğitim alanında yapılan yatırımların bugün meyvelerini topluyoruz. İlçemiz kültür ve sanatta Samsun'un kalbi oldu" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: