Cankaloğlu’ndan Gazetecilere Kutlama

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Edirne’de görevli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler...

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Edirne’de görevli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Herkesi daha çok gazete ve dergi okumaya davet eden Cankaloğlu, “Okurken de edinilen bilgiler kadar o bilgilerin bize nasıl ulaştığını bir kez düşünmeye davet ediyorum” dedi.

Cankaloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında, Edirne’de faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyon ve ulusal ajans temsilcilerinin Edirne için büyük bir avantaj ve kazanım olduğunu ifade eden Cankaloğlu, yazılı olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“HERKES O BİLGİLERİN BİZE NASIL ULAŞTIĞINI DÜŞÜNSÜN”

“Yeri geldiğinde fiziksel ve duygusal olarak çok zor şartlarda çalışmak zorunda kalan basın mensuplarının yaptıkları işten beklediği tek kazancın maddiyat olmadığı, sadece hayatını geçindirmek ya da daha çok kazanmak olmadığı, yapılan işin manevi boyutlarının da bulunduğu, her ortamda canı pahasına verilen uğraştan bellidir. En doğru haberi halka ulaştırmak için verilen emek ve çaba, paylaşılan fikirler ve duygular ile mesai saatlerinin pek de söz konusu olmadığı bu meslekte kazanılan manevi zenginliğin, ne kadar çok insana ulaşılırsa o oranda arttığına inanıyorum. Herkesi daha çok gazete daha çok dergi okumaya, okurken de edinilen bilgiler kadar o bilgilerin bize nasıl ulaştığını bir kez düşünmeye davet ediyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: