Çankaya, 2013 Yılına Kızılay’da 'merhaba' Diyecek

Çankaya Belediyesi, yeni yılı Yüksel Caddesi’nde karşılayacak.Çankaya Belediyesi, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonunda düzenlenecek yeni...

Çankaya Belediyesi, yeni yılı Yüksel Caddesi’nde karşılayacak.

Çankaya Belediyesi, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonunda düzenlenecek yeni yıl kutlamaları, bu yıl Kızılay Yüksel Caddesi’nde yapılacak. Yılbaşı eğlencesi, yılın son saatlerinde başlayıp yeni yılın ilk saatlerine kadar sürecek.

Çankaya Belediyesi’nin yeni yıl kutlamaları için İstanbul’dan gelecek müzik sihirbazları, DJ Suat Ok ve DJ Murat Başer, kutlamalara katılacaklara, unutulmayacak bir performans sunacaklar. Yeni yıl kutlamaları için özel olarak ışıklandırılan Yüksel Caddesi ve Karanfil Sokak’ta yankılanacak eğlence programında, Çankaya Belediyesi Eşli Danslar Topluluğu da, dans gösteri yapacak.

Reklam
Reklam

Yeni yıl kutlamalarına tüm Ankaralıları davet eden Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, yeni yıl mesajını, 2013’ün ilk dakikalarında Yüksel Caddesi’nde verecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: