Çankaya asfaltta yeni döneme hazır

Çankaya Belediyesi geçtiğimiz 5 yıllık süreçte asfaltta 1 milyon ton rakamını geçerek rekorlarına bir yenisini eklerken, yeni dönemin ilk yılına da hızlı bir giriş yapmayı planlıyor.Çankaya Belediyesi, Alper Taşdelen’in göreve geldiği 2014 yılından bu yana ilçenin 124 mahallesinde birden sürdürdüğü asfalt çalışmalarında 1 milyon ton rakamını geçerek belediye tarihine yeni bir rekor daha ekledi.

Çankaya Belediyesi geçtiğimiz 5 yıllık süreçte asfaltta 1 milyon ton rakamını geçerek rekorlarına bir yenisini eklerken, yeni dönemin ilk yılına da hızlı bir giriş yapmayı planlıyor.
Çankaya Belediyesi, Alper Taşdelen’in göreve geldiği 2014 yılından bu yana ilçenin 124 mahallesinde birden sürdürdüğü asfalt çalışmalarında 1 milyon ton rakamını geçerek belediye tarihine yeni bir rekor daha ekledi. Yeni dönemin ilk yılına da hızlı bir giriş yapmayı planlayan Çankaya Belediyesi, ilk etapta 150 bin ton asfalt serimi ile başlayacağı sezonu yeni bir rekorla kapatmayı hedefliyor. Başkan Alper Taşdelen’in ‘Çankaya’da asfaltsız ve kaldırımsız sokak kalmayacak’ sözüyle hareket eden ve belediye tarihinin en büyük yatırım programını hayata geçiren Çankaya Belediyesi, yeni rekorlara imza atmak için kolları sıvadı.
Asfalt sezonlarında her yıl belirlediği hedefleri aşan Çankaya Belediyesi, 2014 yılında 72 bin ton asfalt, 2015 yılında 210 bin, 2016 yılında 250 bin, 2017 yılında 215 bin ve 2018 yılında ise 255 bin ton asfalt serimi gerçekleştirerek geçtiğimiz 5 yıllık süreçte 1 milyon ton asfalt rakamını geçmeyi başardı. Yeni dönemde asfalt sezonunu önceki yıllarda olduğu gibi rekorlarla geçirmeyi amaçlayan Çankaya Belediyesi, tüm birimleriyle hazırlıklarını tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz