Çankaya Belediyesi Kirlilikle Mücadelesini Halkın Desteğiyle Sürdürüyor

Çankaya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçedeki her türlü atık ve kirlilikle mücadelesini sürdürüyor.İnşaat...

Çankaya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçedeki her türlü atık ve kirlilikle mücadelesini sürdürüyor.

İnşaat ve tadilat atıklarından ambalaj atıklarına, baz istasyonu şikayet ve denetimlerinden bitkisel atık yağlara kadar birçok alanda denetim ve kontrollerini sürdüren belediye ekipleri en büyük desteği de Çankayalılardan görüyor. Çevre bilinci yüksek olan Çankayalı vatandaşlar telefon, dilekçe, e-posta ve Çankaya Çözüm Merkezi aracılığıyla talep ve önerilerini bildiriyor.

Rutin çalışmalarının yanı sıra gelen talepler doğrultusunda bir program hazırlayan Çankaya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri, gerekli müdahaleleri yaparak daha temiz ve yaşanılabilir bir Çankaya için çalışıyor.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar, önerilerini iletmek için ise mesai saatleri içinde 458 89 03 ve 444 06 01 numaralı telefonlardan belediye ekiplerine ulaşabilirler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: