Çankaya Belediyesi pazarcılara iş gömleği dağıttı

Çankaya Belediyesi pazarcılara yeni iş gömleklerini dağıttı. Belediyenin Ankara Pazaryerleri Esnafı Odası ile işbirliği halinde...

Çankaya Belediyesi pazarcılara yeni iş gömleklerini dağıttı. Belediyenin Ankara Pazaryerleri Esnafı Odası ile işbirliği halinde yürüttüğü uygulamayla Emek Kapalı Pazaryerinde tezgah açan 118 pazarcıya iş gömleği dağıtıldı.

Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Eser Atak ve Ankara Pazaryerleri Esnafı Odası Başkanı Recep Ayhan hem pazarcılarla sohbet etti hem de belediye ile esnaf odasının ambleminin yer aldığı iş gömleğini dağıttı.

Çankaya Belediyesine bağlı 19 pazar yerinden birisi olan Ayrancı Kapalı Pazaryerinde başlayan belediye iş gömlekleri dağıtımı meyve, sebze, kıyafet satılan Emek Kapalı Pazaryeriyle devam etti.

Reklam
Reklam

Pazar yerlerinde belli bir standardı hayata geçirmeye çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Eser Atak, "Pazarcıların uymaları gereken belli kurallar dışında vatandaşlara hizmet sunmaları için her türlü kolaylığı belediye olarak kendilerine sağlıyoruz, sağlamaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: