Çankaya Belediyesinde Yeni Komisyon Üyeleri Belli Oldu

Çankaya Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısı 4. dönem 208. birleşiminde İhtisas Komisyonu'nda görev alacak...

Çankaya Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısı 4. dönem 208. birleşiminde İhtisas Komisyonu'nda görev alacak yeni üyeler belli oldu.

Belediye Meclisi'nin karara bağlayarak onayladığı konuların görüşüldüğü ve 45 Meclis üyesinin oy birliğiyle kabul ettiği alt komisyonlarda yeni üyeler 1 yıllığına görev yapacak. Her komisyonda 5 Meclis üyesi görev yaparken toplam 18 komisyon içinde 1'er tane muhalefet partisinden meclis üyesi yer alıyor. Çankaya Belediye Meclisi'nde 35 CHP'li meclis üyesi, 6 AK Partili meclis üyesi ve 4 de MHP'li meclis üyesi 1 yıl boyunca Belediye Meclisi'nde görüşülen konuları ele alacaklar. İmar Komisyonu'nda yer alan bir meclis üyesi diğer komisyonlarda görev alamazken her meclis üyesi 2 komisyonda birden görev alıyor.

Reklam
Reklam

Çankaya Belediye Meclisi'nin Mart 2009'dan bu yana uyumlu ve istikrarlı bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden ve bundan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Bülent Tanık, "Halkın iradesiyle Meclis'te görev alan çalışma arkadaşlarımızla birlikte Çankaya'ya yakışır bir yönetim sergileyeceğimizden en ufak bir kuşkum yok" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: