Çankaya, Yapılaşmaya Yol Açıyor

Çankaya Belediyesi, imar yapılaşması devam eden bölgelere hem yol açıyor hem de çevreyi temizliyor.Yapılaşma ve...

Çankaya Belediyesi, imar yapılaşması devam eden bölgelere hem yol açıyor hem de çevreyi temizliyor.

Yapılaşma ve imar düzenlemesinin devam ettiği bölgelerdeki çalışmalarına hız veren Çankaya Belediyesi, yıkılan gecekondu enkazlarını bir bir kaldırıyor. İmar düzenlemesi kapsamında imar yolları açılırken, bir yandan da çevrede görüntü kirliliğine neden olan gecekondu yıkımlarından kalan hafriyatlar kaldırılıyor.

Keklikpınarı Mahallesi 897. Sokak’ta çalışmalarını tamamlayan ekipler, bölgede yol genişletme programını gerçekleştirdi. Planlı bir yapılaşmanın sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi için harekete geçen belediye ekipleri, yol açımı yaparak bölgede ulaşımı kolaylaştırırken enkaz temizliği yaparak da çevre kirliliğini önlemiş oluyor.

Reklam
Reklam

Önümüzdeki günlerde yeni yol açımı yapılan sokaklara program dahilinde girecek olan asfalt, kaldırım ve temizlik ekipleri, mahalleyi yeni bir çehreye kavuşturacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: