Çankaya Yol Açıyor

Çankaya Belediyesi, Bademlidere ve Kırkkonaklar bölgesinde imar planına göre yapılaşmayı hızlandıracak yol açım çalışmalarını sürdürüyor.Çankaya...

Çankaya Belediyesi, Bademlidere ve Kırkkonaklar bölgesinde imar planına göre yapılaşmayı hızlandıracak yol açım çalışmalarını sürdürüyor.

Çankaya Belediyesi, dev bir rekreasyon alanı olarak projelendirdiği ve ilk etap çalışmalarını bu yıl başlatacağı Bademlidere çevresindeki yolları imar düzenlemesine göre açmaya başladı. İmar planına göre düzenli yapılaşmanın önünü açan yol açım çalışmaları, bölgedeki planlı yapılaşmayı da hızlandırmış olacak.

Kırkkonaklar bölgesi sakinlerinin taleplerini değerlendirmeye alan Çankaya Belediyesi, 358. Sokak’ta da yol açım çalışması yaptı. Buna ilaveten Bademlidere 252. Sokak’ı da onaylı imar planına uygun biçimde açarak malzemeli bakımlarını tamamlayan Çankaya Belediyesi'nin bu çalışmaları bölge halkından takdir gördü. Belediye asfalt sezonu başlangıcı ile birlikte söz konusu yollar ve diğer çevre yolları da asfaltlanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: