Çankaya'da evde bakım hizmeti devam ediyor

Çankaya Belediyesi, yaşlı dostu belediyecilik anlayışı ile yaşlılara yönelik evde bakım ve temizlik hizmetlerini kesintisiz...

Çankaya Belediyesi, yaşlı dostu belediyecilik anlayışı ile yaşlılara yönelik evde bakım ve temizlik hizmetlerini kesintisiz sürdürüyor.
Gelen talepler üzerine, bizzat evlere giderek verilen sağlık hizmetlerinde yaşlı vatandaşların sağlık durumundaki gelişmeler düzenli biçimde izleniyor ve değerlendiriliyor.
Çankaya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ağır kış koşullarının yaşlıların sağlığını çok daha fazla olumsuz etkilediği ve bu nedenle bakım hizmetlerinin sık periyotlar içinde gerçekleştirildiği bilgisine yer verildi.
Açıklamada, “Çankaya Belediyesi, geçen yıl içinde yaşlılara yönelik olarak 924 nakil, 570 enjeksiyon, 79 nabız alma, bin 122 pansuman, 85 serum, 113 değerlendirme olmak üzere, 2 bin 893 kez evde bakım hizmeti ve 610 kez yaşlılara yönelik evde temizlik hizmeti gerçekleştirmiştir.” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz