Çankaya'da gıda yardımları sürüyor

ANKARA (İHA) - Çankaya Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan gıda yardım kampanyası sürüyor. Çankaya Belediyesi bugün 150 aileye daha gıda yardımı yaptı.

Çankaya Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenlenen yardım kampanyasında bir konuşma yapan Çankaya Belediye Başkanı Haydar Yılmaz, elllerindeki kısıtlı imkanlara rağmen yardımların devam edeceğini ifade etti. Yımaz, "Çankaya Belediyesi ülkenin en gözde belediyelerinden biri olmasına rağmen burada da yardıma muhtaç insanlarımız var. Fakat bizim yardımlarımız sadece Çankaya Belediyesi sınırları içinde kalmıyor, diğer belediyelerden de gelenlere yardımda bulunuyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Belediye başkanlığını çok sıkıntılı bir dönemde ele aldıklarını kaydeden Yılmaz, ellerindeki bütün kısıtlı imkanlara rağmen yardım yapmaya devam ettiklerini kaydetti. Yılmaz, ayrıca hükümet tarafından çıkırılan Afet Yasası gibi yasaların ellerini kollarını bağladığını ifade ederek "Bu tür yasalar sayesinde belediyelerin gelirleri ellerinden alınıyor. Bize tahsilat memurluğu yaptırıyorlar. Gelirlerimiz peşkeş çekilerek yandaşlık yapılıyor" dedi.

Haydar Yılmaz, daha sonra vatandaşlara yardım paketlerini dağıttı.