Çankaya'da kurban hazırlıkları tamamlandı

Ankara'nın metropol ilçelerinden Çankaya'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belirlenen kurban satış ve kesim yerlerinde hazırlıklar...

Ankara'nın metropol ilçelerinden Çankaya'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belirlenen kurban satış ve kesim yerlerinde hazırlıklar tamamlandı.
Çankaya Belediyesi, 20 bin metrekare alan üzerine kurulu Mühye Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda çadırlar arası asfalt düzenlemesi ve mevcut kanalların iyileştirmesi yapıldı. Sağlık kontrollerinden geçirilen küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar 21 Ekim’den itibaren Mühye’ye ulaşacak. Geniş otopark imkanı yanı sıra vatandaşlar için düzenlenen alanların ferahlığıyla Ankaralıların tercihi olan merkezde bu yıl da 100’ü aşkın satış çadırının kurulması bekleniyor.
Merkezde bayramın ilk gününden itibaren sertifikalı kasapların yanı sıra Çankaya Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri, Sağlık, Veteriner, Zabıta, Temizlik İşleri müdürlüklerine bağlı ekipler aralıksız olarak çalışacak. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren belediye, bu yıl bayrama bir hafta kala Emek Kapalı Pazarı’nda da hayvan satışına imkan sağlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz